O gustarica , care se prepara intr-un timp foarte scurt-15 minute, care isi pastreaza max toate vitaminele si este destul de delicoasa, alaturi de o bucatica de carne fripta la gratar sau niste cartofi copti la cuptor.Este o combinatie reusita a gustului carnii cu acewsti ardei dulci, acrisori.
Ingrediente:
- ardei proaspeti- 4 -8 bucati
- ceapa - 1 buc
- pasta de rosii - 1 lingura
- marar proaspat-
- ulei de masline - 100 gr.
- otet alb - 1 lingurita
- zahar- un praf
- sare
Mod de preparare :
Se incalzeste o tigaie cu diametrul mai mic cu ulei. Ardeii se spala si se curata de seminte. Se taie in felii mai mari si ma lte. Ceapa se curata si se taie cuburele mai mascate.
Cand s-a incins uleiul se adauga bucati de ardei fara seminte si se prajesc pe o parte si alta timp de 3-4 minute . Se prajesc toate bucatile de ardei si se scot intr-un vas aparte. . Ardeii nu sunt prajiti deabinelea. Sunt tarisori.