Biscuiti - Cornulete din aluat in foi




Aici veti gasi   receta de preparare a aluatului in foi :.http://anishoara.blogspot.com/2009/12/prepararea-aluatului-in-foi.html

Ca implutura pentru biscuitii -cornuri va propun sa folositi visina fara sambure in sucul ei, nuci pisate cu stafide , halvaua, ciocolata, fructe uscate, gem din piersici sau abricoase cu nuca pisata.

Mod de preparare :

Se intinde aluatul cu un sucitor foarte apasta c asa un se infoaie aluatul tare la copt. Se gaureste aluatul in mai multe parti cu furculita. Aluatul se taie in treunghiuri . Pe fiecare bucatica de triungi se adauga cate putina implutura si se ruleaza aluatul in forma de corn .

Toti biscuitii facuti se aranjeaza in tavaua putin unas, se ung cu o solutie din ou batut cu o lingura de apa si se coc la cuptor timp de 15-20 minute la temperatura de 180C.

Biscutii calzi se ung cu un sirop din miere de albina incalzita cu putina apa calduta.
La dorinta se presoara cu zahar pudra.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...