O mancarica care se prepara foarte repede si usor si mereu iti reuseste. Ca atare , nu voi scri o anumita cantitate de ingrediente, pentru ca se pot folosi la dorinta , in dependenta ce vei adauga mai multe carne sau ardei , va fi mai accentuat gustul mancarii .
Ingrediente :
- piept de gaina
- ardei dulci proaspeti sau conservati
- ceapa
- ulei de masline
- carry
- piper negru macinat
- sare
- o lingura de pasta de rosii
- putin zahar
Mod de preparare :
Se incalzeste bine tigaia cu ulei. Intre timp se taie bucatile de piept in cuburi de marime mai mare ( pentru ca cafrnea isi pastreaza sucul ei ) si ardeii si ceapa solzisori. Se adauga totul in tigaia incinsa bine si se prajesc la foc mare pe o parte si alta timp de 4-5 minute , amestecand cu o lingura de lemn.
Se condimenteaza cu carry, sare, si piper macinat, se aduga pasta de rosii amestecata cu putin zagar , se prajeste inca 2-3 minute . Se adauga putina apa ca sa acopere carnea si fierbem 5-6 minute.
Se serveste la masa cu mancaruri din cartofi, paste fainoase.
unde e reteta?
RăspundețiȘtergere