Smantana in conditii de casa

Pentru cei , care traiesc departe de casa, si nu au posibiltate sa cumpere o smantana adevarata, ca "la mama acasa", va deschid un mic secret.




 


E nevoie sa cumparati 4 iaurturi NATURALE DANONE sau alta marca ,  ( 125 gr fiecare) si o cutie mica de frisca lichida, 30 % . 
Se rastoarna continutul fiecaruia intr-un borcan , se inchide borcanul cu capacul si cu amandoua maini miscati borcanul in toate partile,  timp de 2-3 minute. Se pune borcanul in frigider si peste 2 ore puteti savura placerea gustului de  smantana , care  o mancati des acasa . 
Aceasta smantana nu se mixeaza,  deoarece devine lichida. E necesar sa o preparati numai asa,  cum am descris. 

 

5 comentarii:

  1. Bonjurel, stii ca te tot citesc si intreb cand nu inteleg cate ceva :) Ce inseamna griego? E o marca de iaurt sau inseamna altceva?

    Sarumana de raspunsuri si succes in continuare.


    Dana

    RăspundețiȘtergere
  2. Dana, Griego este un iaurt ,care se aseamana la gust cu smantana noastra. Intreaba-ma , am placere sa raspund.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Anishoara esti o dulce! Imi place atat de mult cum te exprimi, cum ne vorbesti pe blogul tau si cu cata caldura ne primesti aici! Iti multumesc pentru tot ceea ce imparti cu noi!Permite-mi sa ma alatur si eu blogului tau si sa te urmaresc de aici incolo. O seara minunata iti doresc!Treci si pe la mine daca iti face placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Andreea draga, cu placere accept alaturarea ta, si iti promit, ca voi gasi timp ,sa te vizitez mai des pe blogul tau dragut. Imi face placere sa stiu, ca va place , ceeia ce scriu aici pe blog. Sper sa discutam mai des. Iti doresc succese in in planurile tale. Cu drag , Anisoara

    RăspundețiȘtergere
  5. Blogul dvs. este un tezaur ! Va multumim ca ne impartasiti micile secrete!

    Cu urari de bine,
    Svetlana

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...