Prima receta de aluat o gasiti AICI
a doua receta de aluat o gasiti AICI
Pentru imputura folosesc visina fara samburi , gem de caise sau prune cu miez de nuca , prune uscate fara samburi , faramitate si amestecate cu miez de nuca pisat.
Pe poza de sus colturile la triunghiurile de aluat le-am adunat inspre centru si peurma am rostogolit aluatul pana am format cornulete. In poza de jos, am lasat capetele deschise , si a curs putin implutura. Cornuletele se pot rostogoli prin zahar pudra, sau se ung cu un sirop din apa caldutacu miere topita si se presara cu zahar .
Aveti in vedere, cand lucrati cu aceste aluaturi , e necesar sa scoateti din frigider numai cate o bucatica de aluat , pentru a intinde cercuri, a taia si forma repede cornuletele. Adica , permanent se lucreaza numai cu aluat rece, si bine presarat cu faina pe masa. Acesti cornuleti se pastreaza o peroiada foarte indelungata - pana la 30 de zile intr-un loc racoros- daca au mai ramas, deoarece sunt foarte frageti , si faramiciosi.
esti uimitoare... cite poti sa gatesti
RăspundețiȘtergerenimic greu si complicat. numai dorinta multe sa ai , si vei cunoaste si tu multe .
RăspundețiȘtergereanisoara, привет!
RăspundețiȘtergereПереведи, пожалуйста, как ты делаешь эти печенья густо посыпанными сахарной пудрой?
Am facut si eu cornuletele, au iesit foarte bune! Numai ca lipsa unturii le-a luat din fragezime. Am sa-mi cumpar un borcan numai pentru asa ceva.
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru reteta!