Caramela din banane
Ingrediente :
2 banane
2 linguri de dulceata de piersic sau caise
3 linguri de zahar
50 gr de unt
un pic de esenta de vanilie
Mod de preparare :
In tigaie se adauga untul si zaharul si se pune la un foc mijlociu. Continutul se amesteca intruna cu o lingura de lemn pana se topeste zaharul. Se adauga dulceata si bananele faramitate cu o furculita . Se fierbe timp de 4 minute , mereu amestecand in tigaie pana bananele se omogenizeaza cu toate ingredientele.Caramela se scoate de pe foc , se toarna intr-un bol mai adanc si se mixeaza bine. Se adauga un pic de esenta de vanilie si se lasa la racit.
Aceasta caramela am preparat-o pentru un tort de clatite cu mere la cuptor , receta care va urma . Dupa ce ma eliberez voi face descriele la toate recetele de clatite.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu