Rosii marinate usturoiate




 
In borcan de 3 litri se pune : o capatina de usturoi de marime normala , necuratata de coaja si turtuta , seminte si floare uscata de marar, 2 frunze de dafin, 6 boabe de piper aromat . Peste esle se adauga rosiile, de un sort mai tare, ideal sunt acele lungarete, feliute de ardei rosu,verde dulce .Proprotia la 3 kg de rosii 1 kg de ardei dulce  curatat. 
Se prepara marinada : 
la 1.5 l de apa se adauga 
2 linguri de sare, 
3 linguri de zahar , 
1 lingura de otet de de vin sau de masa - 6%. 


Se procedeaza la fel cum in receta de  receta de marinare a rosiilor  - marinada se fierbe si se toarna de 2-3 ori. Se inchid capacele si sa lasa sub patura 24 de ore.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...