Cauta frumosul in ceia , ce te inconjoara


Am revenit...   
In viata omului se intampla de toate… de multe ori intampinam , clipe foarte grele . Atat de grele , ca NU stim , cum sa procedam  si cum sa traim  mai departe…

Aici se poate da numai un sfat, - E NECESAR SA PRELUNGESTI SA TRAESTI, putin cate putin sa mergi inainte , resemnand cu multamire fiecare zi , pe care o traesti. Zi dupa zi, pas cu pas… sa te lupti – principalul sa nu  te opresti , sa nu stai in amortire,  in asteptarea unor clipe mai bune.

Prinicipalul sa te misti INAINTE… SI NUMAI INAINTE.

Credeti-ma, ca cele mai grele incercari te aduc la noi descoperiri, la BIRUINTA.

Dar biruinta  asupra ta – este cel mai principal SUCCES .
 

SURPRIZA!!!. copiaza si mareste poza de mai jos.
Toate pozele imi apartin mie,  si sunt expuse in marime originala. E necesar , sa dati clic pe ele si sa fie privite   in marime mai mare. 

Va doresc odixna placuta  si sa savurati fiecare clipa cu placere de la totul,  ce va inconjoara.4 comentarii:

 1. Minunate pozele! Anisoara, ti-am scris si aici si pe bucataras si..nimic..:(.Duminica frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 2. Gaby, am revenit. Stii, dupa o noapte intunecata vine intotdeauna , o dimineata frumoasa cu un rasarit de soare sclipitor , ce-ti incalzeste sufletul. Aceasta zi iti aduce numaidecat bucurie... Sunt sanatoasa...si asta conteaza pt mine foarte mult. Mii dor de bucataras... mii dor de voi... si doresc foarte mult, sa va bucur cu recete gustoase si poze frumoase. Va doresc noroc si sanatate la toti.

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte frumoase pozele,te incarci cu energie pozitiva numai stand si privindu-le.
  O dupa-amiaza placuta!

  RăspundețiȘtergere
 4. Cu drag pentru voi. Cea mai curata si pozitiva energie o primim de la natura. E necesar, sa o privesti cu alti ochi, sa vezi frumosul in ceia, ce te inconjoara. Toate cele bune, d-na Maria. Sunt bucuroasa sa va simt prezenta.

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...