CARTOFI CU CARNE DE PUI IN VAS DE LUT


O mancare , care necesita foarte putin timp in pregatirea ei, deaceia o recomand pentru zilele, cand sunteti foarte  ocupate , dar doriti sa serviti familia cu ceva gustos, deoarece se prepara in vas de lut sau roman. Mancarea preparata in acest vas, capata un gust specific , cu mancarea preparata la cuptor la tara.
Ca atare , nu este o cantitate anumita de ingrediente , se poate folosi mai multa carne de pui sau mai multi cartofi. 


Ingrediente :
  • carne de pui
  • cartofi 
  • ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • marar uscat
  • piper negru macinat


Mod de preparare :


Cuptorul se incinge pana la temperatura de 250 C. Cartofii si ceapa se curata , se spala si se taie in felii. Carnea de pui  se spala si se taie in bucati mai mici.Totul se amesteca intr-un vas aparte cu ulei , sare si condimente . Se toarna in vasul de lut si se da la cuptor.

Primele 15 minute se coace in cuptor la temperatura de 250 C, peurma 30 minute - la temperatura de 200 C.


Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...