Ingrediente :
- 300 gr de sunca feliata
- 100 gr de cascaval de tip olandez,
- 100 gr de brinza de vaci
- 2 -4 catei de usturoi,
- 2 linguri de maioneza
Mod de preparare:
Intr-un vas se amesteca cascavalul ras prin razatoare, brinza de vaci, cateii de usuroi pisati marunt si maioneza. Toate ingredientele se amesteca foarte bine cu o lingura .
Din felii de sunca se fac pungulite si se implu cu aceasta pasta . Se orneaza in farfurii in forma de evantai cu parte de jos a marginii. . Vezi fotografiile.
Se pastreza intr-un loc mai racoros inainte de a fi servite la masa . Se orneaza cu flori din praz sau rosii sau se infrumuseteaza cu verdeata.
FLORILE DIN PRAZ
SE TAIE PARTEA ALBA A PRAZULUI IN LUNGIME DE 6-7 CM. APOI , CU UN CUTIT ASCUTIT BINE LA VIRF SE FAC 4 TAIETURI IN SECTIUNI PE DIAMETRU DE-ALUNGUL PRAZULUI , DAR NU PINA LA CAPAT. NU SE TAIE - CAM O LUNGIME DE 1.5 CM . INTR-UN VAS SE PUNE APA CU GHEATA DIN FRIGIDER , SI SE PUN BUCATILE DE PRAZ TAIATE, ELE VOR INCEPE SA SE DESFACA DUPA VREO 30 MINUTE. SE SCOT CU ATENTIE , CITE O FRUNZA
ai retete minunate gustoase bune si ieftine
RăspundețiȘtergere