O noua metoda de preparare a frigaruilor:
Frigaruii se prepara din piept de gaina cu carne de porc in straturi cu grasime , proaspata sau afumata ( kaizer). Cantitatea de carne la dorinta 2:1
Pieptul de gaina se pune la marinat cu putina sare, piper negru , putina mayonesa si suc de lamie. Se lasa la marinat timp de 30 minute. Carnea de porc o taiem in fisii lungi, sau o cumparam taiata.
Pieptul de gaina se taie dealungul in fileuri , se pune intre 2 películe de bucatarie si se bate usurel cu ciocanul pina se mareste in latime.. Se pune peste fiecare fileu de gaina cite un fileu de carne de porc si se inroleaza impreuna. Rulada primita se taie in doua si se infige pe betisoarele pentru frigarui ,. Asa se procedeaza cu toate ruladele .Se pregatesc toti frigaruii si se coc timp de 7-12 minute la gratarul de gas.
Se servesc la masa cu salata de varze rosie si murata, morcov marinat si kivi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu