Ingrediente :
O cutie de paste fainoase -400 gr.
branza de vaca -300 gr. se poate mai mult
oua - 6 buc.
sare - 1 lingura
zahar - 4-5 linguri
unt - 100 gr.
stafide- 100 gr.
vanilina- 1 pac.
Mod de preparare:
Pastele fainoase se fierb intr-o cratita cu apa clocotita cu sare , numai 5-6 minute. Sa nu fie fierte pana la urma. Aparte, in alt vas se bat 4 oua cu zaharul, vanilia, se amesteca branza de vaca .
Pastele se scurg si se calesc putin cu apa rece, se adauga untul topit si branza cu oua, stafidele . Totul se amesteca foarte bine si se toarna intr-un vas pentru copt la cuptor. Ouale ramase se bat si se toarna deasupra.
Se coace un cuptorul incins , timp de 35-40minute la temperatura de 170 grade. Daca vedeti ca nu se rumeneste budinca , ultimele 5 minute se mareste temparatura cuptorului.
de ce nu ai scris reteta de la budinca?
RăspundețiȘtergere