ADJICA-SOSUL PENTRU SALATA DIN LEGUME COAPTE


Odata sa preparati acest sos- adjica , si va promit ca o sa va indragostiti in el odata si pentru totdeauna. O sa uitati de ketchipuri ,  si nu o sa va lipseasc din frigider vreodata.  Este o metoda foarte foarte rapida in preparare.  



Ingredientele :

  • 2 rosii mari proaspete
  • 2 rosii mari coapte pe tigaia-gratar
  • patrunjel proaspat
  • leustean proaspat 
  • 4-7 catei de usturoi
  • suc - jumatate de lamaie 
  • o lingurita rasa ( mai putin) de zahar
  • o lingurita de sare 
  • 2 linguri de ulei ( optional)
  • ardei iute   ( optional)
Totul se amesteca in blender si se serveste cu ce doriti, carne, legume coapte , peste . Se mananca cu lingura - una dupa alta .







2 comentarii:

  1. deja salivez...imi aduc aminte de camin, aveam in cam 2 fete basarabence si cand primeau pachetde acasa era bataie pe adjica.......saru'mana pt reteta

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceastsa e reteta foarte simpla de adjica (dar gustul aproximativ) . Aceea adjica , care e necesar sa "fearba"pe masa la soare , o am la mine pe blog, si mi se pare , ca sunt vre-o 3 retete de adjica expuse de mine .
    Vezi compartimentul de conservare a legumelor.
    Cu drag, Anisoara

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...