RECETE DE LA TAIEREA PORCULUI




JAMBON DIN PICIOR DE PORC

PASTRAMA DE CASA



CIGIRI DIN SUBPRODUSE DE PORC


SALAM CU SANGE DE PORC

















BUJENINA (1)


TOCHITURA DIN CARNE DE PORC 


In asa mod , pot sa va selectez multe recete gustoase pentru sarbatorile de iarna. Dar va spun  din start, ca pe blogul meu sunt o sumedenie de recete festive, e necesar sa gasiti putin timp si sa le gasiti. Sunt arnajate pe compartimente ( dupa ingredientul principal, care il contin) deaceia , n-o sa va fie greu sa le gasiti.

VREAU SA VA ATRAG ATENTIA LA ACEASTA RECETA DE CRACIUN 


In decurs de o luna au preparat foarte multe fete de pe saitul rusesc , copturi din acest aluat , si la toate a reusit foarte bine si au ramas multumite de gustul lui fraged si finut. 
La noi in Moldova este traditie, ca la sarbatorile de iarna sa se coaca din acest aluat multe copturi. Va recomand , sa-l preparti, deoarece , l-am expus pas cu pas si foarte detailat. Asa ca sunt convinsa , ca si la incepatori o sa reuseasca sa-l prepare. 
Copturile din acest aluat se pastreaza timp de 10 zile in stare proaspata.
Noroc si sanatate va doresc la toti. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...