http://anishoara.blogspot.com/2011/02/aluat-in-foi-pentru-napoleon-2.html Kiril , in cazul de fata a fost preparat aluatul in foi , si dupa 5'6 ore scos din frigider, l'am lasat pana a ajuns la temtaratura camerei. Am uns masa cu ule si la'm intins aluatul in foi pana la starea care o vezi , foarte subtire . Si la inrolat in placinta, care a fost coapta la cuptor. Dupa coacerea lui este ceva mai nepomenit de fraged si gustos, se topeste in gura. Isa vreau sa'ti spun ca intr'un timp de una , doua luni, am sa expun foarte multe retete de aluat pe saitul care va fi deschis de mine , asa ca ai sa ai de unde sa te inspiri. Iti multumesc din suflet , si te astept ca oaspete. Eu pot sa discut cu tine numai seara sau sambata si duminica.
va rog postati receta,pleassseeeeeeeee.Va ador intru zilnic pe blog-urile dvs.Multumesc
RăspundețiȘtergerehttp://anishoara.blogspot.com/2011/02/aluat-in-foi-pentru-napoleon-2.html Kiril , in cazul de fata a fost preparat aluatul in foi , si dupa 5'6 ore scos din frigider, l'am lasat pana a ajuns la temtaratura camerei. Am uns masa cu ule si la'm intins aluatul in foi pana la starea care o vezi , foarte subtire . Si la inrolat in placinta, care a fost coapta la cuptor. Dupa coacerea lui este ceva mai nepomenit de fraged si gustos, se topeste in gura. Isa vreau sa'ti spun ca intr'un timp de una , doua luni, am sa expun foarte multe retete de aluat pe saitul care va fi deschis de mine , asa ca ai sa ai de unde sa te inspiri. Iti multumesc din suflet , si te astept ca oaspete. Eu pot sa discut cu tine numai seara sau sambata si duminica.
RăspundețiȘtergerereteta este fenomenala
RăspundețiȘtergeresaru'mana mult anisoara pt aceasta reteta azi am facut cu dovleac si branza sarata, foarte gustos
Sunt bucuroasa , ca ti-au placut la gust .
RăspundețiȘtergere