PLATOURI FESTIVE ASORTATE CU CASCAVALURI SI FRUCTE
















4 comentarii:

  1. Draga Anisoara, ma inspir mereu din recetele si aranjamentle tale, as vrea sa-ti doresc milta sanatate si succes mai departe. Suntem departe de meleagurile natale, dar nu uitam traditiile si bucataria nationala. Multumesc din tot sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, suntem departe de meleagurile noastre, dar traditiile , ce ne-au fost inspirate din copilarie de parintii si bunicii nostri, nu poti sa le uiti. Invers, mai mult pretuesti , cand esti departe si intelegi ... ca acasa - nu este nicaieri . Iit multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Anisoara am intrat pe sait in cautarea ruladei din peste pentru masa de sarbatoare( cind privesti ti se pare cai peste dar cind il tai e rulada din carne de peste) dar asa si nu am gasit ceia ce mi-am dorit. Poate ma ajuti ?
    mp6507@rambler.ru pentru Maria

    RăspundețiȘtergere
  4. scuzama , ca ma tredcut cu raspunsul.,au fost multe commentarii si nu am observat. Cand miai dat lamurire la receta. care o doresti am inteles in doua feluri.
    Cand privesti tise pare ca e peste- E VORBA DE RECETA PESTELUI IMPLUT - asa inteleg eu.
    cand il tai rulada de peste - INSEAMNA CA ESTE PESTE IMPLUT ( CARNEA ESTE TOCATA TOATA-si mai este si rulade inauntrul ei ) cum am preparat eu la gaini implute. Eu am sa pun o poza , dar e foarte demult - sami spui apoximativ e acesta sau nu . Pentru ca cunosc si rulade de peste sa fac , dar nu-si pastreaza forma pestelui- deaceia sunt in neintelegere la moment . Acus caut pozele vechi , care le am si le expun aici , ca sa-mi spui mai precis - ce doresti.si sa te pot ajuta. Cu drag, Anisoara

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...