ARDEI PRAJITI PENTRU MASA FESTIVA





Mod de preparare;
Se spala bine ardeii se se sterg bine cu un prosop.
Se incalzeste  un ceaun cu un pahar de ulei,   si se adauga cca 4-5 ardei odata la prajit. Ceaunul se acopera cu capacul . Peste vre-o 3-4 minute se intorc pe cealalta parte . Le prajim pe cealalta parte inca 3-4 minute . Se scot ardeii se pun intr-un punga de plastic si se leaga punga. Se lasa punga pe vre-o 5 minute cu ardeii. Dupa aceia ardeii se curata usor de pelita sa. Se taie atent cu cutitul dealungul lor in 2 jumatati Pe fiecare jumatate se pune cite o lingura de sos de rosii si se inroleaza.  Sosul de rosii il preparam  din ceapa prajita cu rosii taiate felii , cu morcov dat prin razatoare si la urma se adauga putin usturoi pisat si sare.

Asa mod de inrolare se poate servi la masa de sarbatoare de platoul cu legume preparate. De exemplu :  in asa mod:

Pe platou festiv este aranjat bostanei prajiti felioare. Vinata coapta la cuptor cu implutura de morcov marinat si ardei cu sos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...