TOCANITA DIN PIEPT DE GAINA CU ARDEI


O mancarica care se prepara foarte repede si usor si mereu iti reuseste. Ca atare , nu voi scri o anumita cantitate de ingrediente, pentru ca se pot folosi la dorinta , in dependenta ce vei adauga mai multe carne sau ardei , va fi mai accentuat gustul mancarii .

Ingrediente :

  • piept de gaina
  • ardei dulci proaspeti sau conservati
  • ceapa
  • ulei de masline
  • carry
  • piper negru macinat
  • sare
  • o lingura de pasta de rosii
  • putin zahar

Mod de preparare :
Se incalzeste bine tigaia cu ulei. Intre timp se taie bucatile de piept in cuburi de marime mai mare ( pentru ca cafrnea isi pastreaza sucul ei ) si ardeii si ceapa solzisori. Se adauga totul in tigaia incinsa bine si se prajesc la foc mare pe o parte si alta timp de 4-5 minute , amestecand cu o lingura de lemn.
Se condimenteaza cu carry, sare, si piper macinat, se aduga pasta de rosii amestecata cu putin zagar , se prajeste inca 2-3 minute . Se adauga putina apa ca sa acopere carnea si fierbem 5-6 minute.
Se serveste la masa cu mancaruri din cartofi, paste fainoase.





Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...