ARDEI IMPLUTI CU VARZA, metoda RAPIDA


Dupa aceasta metoda rapida ,in 24 de ore, veti primi o mancare deosebit de gustoasa din legume , o muratura de ardei impluti cu varza.
Metoda de baza necesita un lucru foarte mare si de multa durata. Eu voi descrie o metoda foarte rapida, si care poate fi preparata in orice timp al anului. Se pastreaza in frigider timp indelungat.
Este o mancare deosebita pentru masa de sarbatoare si puteti sa o preparati intr-un timp foarte scurt si din timp -inainte de festivitate.

Va spun un secret - savurez placerea pozelor la o noua camera profesionala CANON 450 D, recent cumparata . Deabea o studiez cum functioneaza , varza murata, si ardeii impluti sunt primele poze.

INGREDIENTE :

  • 6 bucati de ardei dulci
  • telina si marar
  • o lingura de sare
  • 2 linguri de otet
  • o lingura de zahar
  • 2 l de apa

    VARZA MURATA IN 3 ORE


    Mod de preparare :
Varza se prepara dupa aceasta receta VARZA MURATA IN 3 ORE si se lasa la murat.



Ardeii se curata de codita si seminte, se spala. Intr-un vas se pune apa , sarea , otetul si zaharul si se lasa sa fearba.Ardeii se fierb in apa clocotita cite 7-9 minute.Staruiti-va sa-i umpleti cu apa din cratita , cand se fierb, deoarece , se ridica la suprafata, daca sunt goi.

Se oparesc putin si frunzele si radacinele (optional) de telina . Vi se pare ca nu s-au fiert, dar nu este asa, sunt fierti.
Se scot din cratita si se lasa sa se scurga de apa.

Fiecare ardei se umple cu varza murata ,se aranleaza intr-un vas , se pune frunzele de telina intre ei si se acopera cu un presdeasupra lor. Peste 24 de ore veti savura placerea de ardei murati , impluti cu varza .

Pofta buna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...