
Ingrediente :
- file din piept de gaina
 - ulei
 - condimente
 - sare
 - cartofi
 - usturoi
 - frunza de dafin
 - muraturi
 
Se taie pieptul de gaina in file grosute si se prajesc in ulei incins la un foc normal. In ulei sa fie prajiti in prealabil 2 catei de usturoi pina se rumenesc. Usturoiul se arunca. In timpul prajirii carnii se adauga sarea si piperul macinat. Timpul de prajire 8 minute.
In acest ulei se prajesc cartofii taiati in patru- de la inceput la un foc mai mare, peurma focul se scade si se prajesc sub capac. La urma se adauga 2 catei de usturoi pisati, o frunza de dafin si putina sare. Se stinge focul. Se adauga carnea prajita deasupra cartofilor si se pune capacul pe tigaia pentru ca sa sa-si imbibe mirosul de usturoi timp de 10 minute.
Se servesc la masa cu muraturi .
Se servesc la masa cu muraturi .
