RULADA DE SARBATOARE (2) pas cu pas



Rulada de sarbatoare (2) , in aceasta varianta se mananca foarte repede rulada, deoarece zeama de piftie cu care este acoperita , este foarte aromata  si iute de la usturoi.





















ç



7 comentarii:

  1. ce super e!!! ce faina-i pentr-un mic dejun duminical!
    pupici, Anisoara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ca arata tare bine! Am vazut la tine rulade in fel si chip de nu stiu pe care sa o aleg sa o fac! Am vazut insa mai demult la tine o rulada de cascaval si nu o mai gasesc acum! E cea cu cascaval topit, apoi cand se raceste un pic pui celelalte ingrediente in el si apoi rulezi.Am rascolit toate retetele tale sa o gasesc si nu mai stiu unde este! Ma poti te rog ajuta? Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara Gaby! e gustoasa lagust si e placut ca aspect. In dependenta , cum se mananca in casa, ii aduci mai multe condimente sau mai putin. Sper , ca intr-o zi , imi vei spune, cum ti-a reusit. Mii dor si vreau sa vorbesc cu tine dar nu stiu prin ce mod? Pupic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Andreeia eu am scos aceasta receta,deoarece era cu poze foarte vechi. Sper , ca intr-un timp mai scurt , am s-o pozez pas cu pas , si voi ecpune receta.In doua cuvinte : cascavalul tare il tai o felie mare, il pui itr-un saculet de polietelena mai gros, sau in , il ferbi pana se inmoaie , il intinzi pe masa pe o pelicula de polietelena , ungi cu mujdei de usutroi, peurma repartizez uniform un strat de umplutura si o rulezi. Se pune sub pres la rece si se taie. Implutura eu ca atare o fac , si este cea mai reusita combinatie la gust -carnea de vita fearta si peurma tocata si prajita cu ceapa si piper negru macinat. Mai mult nimic. In privinta ruladelor, eu am expus mai multe moduri de preparare a lor si vor urma inca . Ramana sa incerci , una cate una sa prepari. Poti sa tragi atentia la rulada aurie http://anishoara.blogspot.com/2009/01/rulada-aurie.html , este destul de gustoasa la gust. Iti doresc o seara placuta

    RăspundețiȘtergere
  5. Am facut rulada si este extraordinar de buna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu placere si cu drag , de la Anisoara

    RăspundețiȘtergere
  7. Am facut si eu, dar nu mi se primeste fileul asa de subtire :(( de aia s-a primit un pic grosuta rulada.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...