Mancarica din carne de pui in strat de ceapa




Ingrediente :
  • 1.8 kg de carne de pui
  • 3 cepe mari 
  • 3 morcovi mari
  • un ardei rosu 
  • 100 ml de vin alb
  • 4 frunze de dafin
  • 6 catei de usturoi
  • sare 
  • piper aromat in boabe
  • ulei pt prajire 




Carnea de pui spalata, uscata  si taiata in bucati , se  prajeste pe o tigaie bine incalzite pe toate partile timp de 3-4 minute.Se sareaza si se pipareaza la gust dupa prajire.

Ceapa si morcovul curatie se taiae in rotele . Ardeiul se curata de seminte si se taie mai marunt. Intr-un ceaun se pune o farfurioara la fund. Se aranjeaza un strat de legume taiate.Se pune un strat de carne si mirodenii preintre ele. Din nou un strat de legume taiat si iar bucatile de carne . Se toarna 100 ml de  apa calduta amestecata cu uleiul de la prajire. Se toarna vinul alb.

Toata carnea se acopera cu o hartie de copt, unsa cu ulei si se da in cuptorul incins de 220C pentru 30 minute.Peurma se micsoreaza focul din cuptor  la temperatura de 130C si se coace timp de 2 ore.
Dupa acesta procedura de preparare carnea se primeste foarte frageda  si aromate. Se lucreaza foarte putin timp la ea. Dar rezultatul este excelent . In combinatie cu  mamaliguta ... nu am cuvinte... iti lingi degetele... asa au spus  oaspetii , care au mancat din ea.




6 comentarii:

  1. Acompaniata de mamaliguta este o bunatate.Te pup Anisoara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt un trai turc în Moldava.Două anul viitor, dar am venit aici, încă nu ştiu unde vândut.producţie utilizate de sfaturi profesionale de patiserie, coloranţi alimentare lichide, cuvertură de ciocolată.
    Pot găsi o mazada în toate astea?, de asemenea, feluri de mâncare atât de curios Moldava blog-ul dvs., deoarece o lungă perioadă de timp în căutarea pentru o pagină ca asta pentru mine a fost foarte frumos.Am înţeles un pic, dar eu nu pot scrie Moldovanca. tranlate sper utilizare a fost înţeleasă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stafeta prieteniei si premiile lunii noiembrie, te asteapta la mine pe blog. http://sindy.blog.gustos.ro/premii-fel-de-fel/stafeta-prieteniei-si-premii-de-noiembrie/

    RăspundețiȘtergere
  4. karamel muftac, nu am inteles totul din traducere. La moment eu nu traiesc in Moldova, traiesc in Spania. In Chisinau exista un supermarket mare "GREEN HILS". Acolo se vinde produsele , de care este nevoie pentru tine. Iti multumesc pentru apreciere si iti doresc succese. Cu drag Anisoara

    RăspundețiȘtergere
  5. Lia iti multumesc foarte mult pentru gestul t si aprecierea ta si maine voi aparea dupa premiu pe blogul tau. O seara placuta .

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulţumesc asa ca stiu piaţă verde. grosime, cu dragoste

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...