CU ANUL NOU 2011 , DRAGII MEI CITITORI





LA MULTI ANI SI UN AN NOU , FERICIT , 
DRAGII MEI  CITITORI !!!

VA FELICIT DIN TOT SUFLETUL  CU 
ANUL NOU 2011, 
CARE NE-A PASIT PRAGUL. 

SA  VA ADUCA ANUL NOU NUMAI NOROC SI SANATATE, MULTI BANI SI BELSUG IN TOATE.  
SA FITI FERICITI SI SA VA BUCURATI DE FIECARE CLIPA TRAITA , ALATURI DE CEI DRAGI, DE PRIETENI, DE PARINTI . 

LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE !



O DEDICATIE MUZICALA PENTRU VOI

 CANTA-MI LAUTAR
Sa stiti , ca am baut shampanie de 3 ori in noaptea de Anul Nou! Dupa ora Moscovei, dupa ora Bucurestiului si a Chisinaului, si dupa ora Madridului- shampanie si cu 12 bobite de struguri.


 Aceste floricele sunt cadou pentru voi, pentru  ca eu, singura , am ramas uimita , de cadoul acesta, care mi l-a adus Dumnezeu.
3 ani in urma , am fost la mare , si am rupt un puisor verde dintr-un tufar. Am iingrijit de acest tufar 3 ani de zile , care ma bucura cu verdeata. 
Si a fost o minune pentru mine, cand am descoperit , ca  in 2 zile a inflorit tufarasul meu cu niste floricele de toata frumusetea sa.  Stie cineva, ca iubesc foarte mult florile si aceste culori sunt preferatele mele. 




 Si mai am o surpriza pentru voi fetele... am resusit intr-un an de zile sa slabesc cu 13 kg. Sa stiti , ca mancam din toate recetele , care sunt  propuse  aici. Nici o zi nu am folosit un oarecare regim de dieta pe salate si nu stiu ce.
Pentru mine este un succes enorm .
Despre CUM si Ce am sa va vorbesc pe parcurs. 



10 comentarii:

  1. Anisoara, La Mulţi Ani!!! Fie ca anul care abia a început să-ţi aducă numai bucurii şi realizări frumoase!!! Îţi dorim multă sănătate şi multă dragoste!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ANISOARA,,,MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARI,,,,CADOUL DE LA TINE ESTE MINUNAT,,MI-AR PLACE ASA UN POMISOR,SUNT IUBITOARE DE FLORI SI VERDEATA,,,MA BUCUR PENTRU TINE CA AI REUSIT SA SLABESTI,,,,SI EU M-AM INGRASAT IN 2 ANI VREO 20 KG,,,,NU-MI PLACE DAR NICI NU POT DA JOS,,,ITI DORESC IN NOUL AN TOT BINELE DIN LUME SI MA BUCUR CA TE-AM CUNOSCUT VIRTUAL,TE PUP CU MARE DRAG SI SPOR LA BUCATARIT SI IN 2011!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. la multi ani!!!!
    multa multa fericire si iubire sa ai in noul an, prosperitate si putere de munca.
    o imbratisare calda si un pup mare primeste din partea mea.

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani!
    Un an nou cu sanatate, liniste sufleteasca , impliniri si bucurii iti doresc din suflet tie si familiei tale.
    Te pup si te imbratisez cu mult, mult drag draga mea Anisoara!

    RăspundețiȘtergere
  5. LA MULTI ANI SI SPOR IN TOT CE FACI IN 2011!

    RăspundețiȘtergere
  6. LA MULTI ANI!!! Sa aveti parte doar de clipe fericite alaturi de cei dragi, bucurii si realizari frumoase. Un an nou fericit, Mariana

    RăspundețiȘtergere
  7. Anishoara iti doresc un an plin de bucurii, impliniri si cu multa sanatate. Sa stii ca am pregatit pentru masa de Craciun si de revelion multe preparate dupa retetele tale. La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  8. Va doresc atitea clipe fericite in 2011 cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme! Sanatate si spor in tot ceea ce faceti!!
    Cu drag,
    Svetlana

    RăspundețiȘtergere
  9. LA MULTI ANI ! LA MULTI ANI ! DRAGELE MELE , VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARI SI FELICITARI. VA IMBRATISEZ SI VA SARUT CU MULT DRAG. VA PROMIT SI ANUL ACESTA MULTE , MULTE RECETE INTERESANTE. SUNT BUCUROASA , CA V-AM CUNOSCUT , ATI FOST ALATURI DE MINE SI MA-TI SUSTINUT. VA DORESC LA TOTI UN NOU AN CU SUCCESE SI O NOUA SAPTAMANA CU O DISPOZITIE BUNA .CU DRAG,ANISOARA

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...