Ingrediente :
- 800 gr.de carne de porc- cotletul de pe spate cu o bucatica de os
- 100 gr de mayonesa
- mustar
- piper negru macinat
- usturoi
- sare
Mod de preparare:
Se cumpara carnea- costita taiata de a gata, pentru a fi prajita pe gratar, sau o pregatim noi, asa cum este aratata in fotografia de mai jos. se bate pe un fund de lemn cu un ciocan de lemn toate bucatile, li se da forma ovala , se ung toate bucatile cu maioneza ( la dorinta) pe o parte si alta si se pun la maritnat pe o ora.
Dupa aceia , fiecare bucata se sareaza , se pipereaza, se unge cu mustar ,daca dorim se adauga ceapa prajita-caramelizata in tigaie . Se inroleaza fiecare bucata in parte si se coc la un gratar bine incins, sau intr-o tigaie cu dungi in ea sub pres.
Se servesc la masa cu placinte clade si legume.
Se cumpara carnea- costita taiata de a gata, pentru a fi prajita pe gratar, sau o pregatim noi, asa cum este aratata in fotografia de mai jos. se bate pe un fund de lemn cu un ciocan de lemn toate bucatile, li se da forma ovala , se ung toate bucatile cu maioneza ( la dorinta) pe o parte si alta si se pun la maritnat pe o ora.
Dupa aceia , fiecare bucata se sareaza , se pipereaza, se unge cu mustar ,daca dorim se adauga ceapa prajita-caramelizata in tigaie . Se inroleaza fiecare bucata in parte si se coc la un gratar bine incins, sau intr-o tigaie cu dungi in ea sub pres.
Se servesc la masa cu placinte clade si legume.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu