Mi s-a spus, ca pe tot tarmul mediteranean este raspandit acest gratar. Am intrebat , care sunt prioritatile acestui gratar fata de cel , obisnut pentru toti.
In primul rand, fumul , care contine multe impuritati de la lemn , se ridica in majoritatea cazurilor in sus, iar in partea , unde se coace pestele vine numai caldura jaraticului. Se poate prepara pestele, sau produsele marine, sau filete de vita la orice moment , in timpul , cand focul arde. Nu afecteaza sub nici un mod, ceea ce se prepara. Si nu e nevoie de asteptat jaraticul puternic, pana ce , au ars toate lemnele. Gustul carnii si intensitatea focului foarte mult depinde de lemnul, care se foloseste.
Am facut mai multe poze , ca sa fie aratat mai bine principiul de lucru a acestul gratar si este foarte simplu de realizat.
Se coc sardinele,presarate cu sare mare ( important) SAU alte specii de pesti mai mari, sau produsele de mare timp 8 minute, maximum in 10 minute.
Doriti sa cunoasteti pretul ? in dependenta de categoria restaurantului intre 8 si 12 euro pentru o portie. Dar se merita , pentru ca in amintirea voastra va ramane acest gust pentru totdeauna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu