LA MULTI ANI DRAGII MEI, CITITORI !!



LA MULTI ANI SI UN AN NOU , FERICIT , 
DRAGII MEI  CITITORI !!!

VA FELICIT DIN TOT SUFLETUL  CU 
ANUL NOU 2012, 
CARE NE-A PASIT PRAGUL. 

SA  VA ADUCA ANUL NOU NUMAI NOROC SI SANATATE, DRAGOSTE , LINISTE IN SUFLET , SI BELSUG IN TOATE.  
SA FITI FERICITI SI SA VA BUCURATI DE FIECARE CLIPA TRAITA , ALATURI DE CEI DRAGI, DE PRIETENI, DE PARINTI . 

LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE !





Imi cer iertare,ca nu am mai expus de mult timp pe blog, dar soarta a fost crunta cu mine, si din lipsa de timp nu am reusit sa fac fata . Acum o luna am inceput sa ma expun pe saitul rusesc . Pentru cei, care cunosc limba rusa pot sa ma urmeze  aici 
 ОТ ВСЕЙ ДУШИ ДЛЯ ВАС ! 


In a treia colonita sunt numele autorilor de teme de retete. 
Ma gasiti , ca autor,  cu numele  Anisoara. O sa stiti ca sunt eu. 
Pe prima pagina a temei  se afla  catalogul de retete, expuse de mine .
Pe acest sait rusesc ma expun de 5 ani cu intreruperi,
si am ajuns la cifra de 4 mln de vizitari.  
Timpul foarte limitat , care il am  ma expun acolo, dar daca este cineva din Moldova , care se poate oferi pentru a traduce textul din rusa in romana ,atunci voi cauta o modalitate sa ma expun si aici. Cu toate , ca pe langa retetele expuse pas cu pas, in poze si text , eu vorbesc de o sumedenie de secrete ale bucatariei si m.a.



Jos va expun cateva  poze cu dulciurile mele de sarbatori 







11 comentarii:

  1. LA MULTI ANI draga Anishoara, nici nu va imaginati cit ma bucur sa va revad, va doresc un an nou fericit, plin de realizari frumoase, sa aveti putere si rabdare sa ne impartasiti in continuare retetele si sfaturile dsv, Mariana

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani stimata doamna ! Astept cu nerabdare sa impartasiti si cu noi retetele d-voastra !
    Va multumesc pt toate retetele pe care le-am probat ...si nu au fost putine ...si raman in continuare o fidela cititoare a blogului d-voastra ....iar cu forumul rusesc ..nu prea ma descurc ..traducerea care o fac cu google nu ma ajuta foarte mult !
    Sa aveti un an bun !! Nicole

    RăspundețiȘtergere
  3. Noul An 2012 să -ti aducă sanatate,noroc, realizări pe toate planurile,
    bucurii, prietenie, fericire, speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ti împlini toate dorinţele şi înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care le oferă.
    La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani! Chiar anul asta de Revelion am facut mulii dupa reteta de pe blog. Sint intr-adevar greu de refuzat, chiar cind ai burta deja plina cu altele.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani, Anishoara! Iti doresc multa sanatate, bucurii si putere de munca! Sa te bucuri de tot ce e mai frumos in viata, iar Dumnezeu sa-ti arate calea cea buna! Mi-a fost dor de tine si de postarile tale! Imi pare tare rau ca nu stiu limba rusa caci as fi invatat o gramada de retete frumoase de la tine. Pozele sunt superbe, iar preparatele minunate! Te pup si te imbratisez cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi Ani!Sanatate si fericire!!!Va astep recete noi!Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine ai revenit! Ma bucur ca nu ne-ai uitat pe noi, fanii sitului tau in limba romana. Sa stii ca te-am urmarit si eu pe situl rusesc tot cu traduceri cu Google - mai mult sau mai putin inteligibile. Pentru 2012 iti doresc mult noroc, sanatate si, in masura in care timpul iti ingaduie, sa postezi si aici din minunatele tale retete!

    RăspundețiȘtergere
  8. Fetelor_ va multumesc foarte mult de felicitari. Sunt 3 zile libera si va promit, ca voi gasi timp, si am sa va bucur cu cateva retete noi-Voi vorbi cu fiecare in parte. Traiesc in strainatate, si aici toti am venit pentru ca sa lucram si vreau foarte multe sa va spun , dar daca imi raman numai 10 ore de dormit si toate celelalte... cotidiene ... e imposibil

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani! Iti doresc multa sanatate si noroc in 2012. SA stii ca aproape in fiecare zi am intrat pe forumul rusesc dar traducerea lasa mult de dorit. Te astept cu noutati.

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Anishoara, un sincer la multi ani si un An Nou cat mai bun in toate privintele! Sanatate, noroc si cat mai multe clipe fericite, dvs. si familiei dvs.!
    Ma bucur ca sunteti bine si ca ati reaparut pe blog. V-am dus cu totii lipsa.
    Svetlana

    RăspundețiȘtergere
  11. Hi Anisoara,

    Trebuie sa stii ca apreciez enorm blogul tau, imi pare rau ca nu mai scrii, am incercat sa ma duc pe blogul rusesc, dar nu au Traslate function activated. Sint din Bucovian, traiesc in Canada si retetele tale imi aduc aminte de locurile natale. M-as bucura mult daca macar din cind in cind ai mai scrie cite o reteta. Multa sanatate iti doresc si fii sigura ca trec pe-aici chisr daca nu mai psoetzi. Am destule retete pe care inca nu le-am incercat.Numai bine,
    Adriana

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...