BATUTA DE PUI CU BECON LA CUPTOR

Cineva mi-a scris, ca"  pana voi prepara aceasta rulada de sarbatoare , am sa mor de foame". Raspunsul meu este- ca "sa nu mori de foame , eu iti propun sa prepari dintr-un piept intreg de gaina o rulada mare si 2 batute cu becon si ardei la cuptor. Batutele din piept se prepara in 15-20 de minute. Rulada in 30-40 de minute . Asa , ca incepi sa prepari mai intai batutele si in timpul, cat ele se coc  la cuptor , rulezi cealalta jumatate de piept in rulada.   Sau daca iti pare si aici greu poti sa prepari   Batuta de pui la cuptor.
Deasemenea se prepara destul de repede. " Ramane sa alegi ...

 Ingrediente :
 150 gr de fileu de gaina
100 gr de becon taiat 
jumatate de ceapa 
60gr ( maruntit)+ 70gr.(in felii) de cascaval
un ardei rosu dulce 
un catel de usutroi ( optional)
verdeata ( marar sau patrunjel)piper negru macinat 
foarte putina sare 

Mod de preparare :

 O jumatate de fileu se taie cu cutitul ascutit in 2 fileuri mai subtiri . Cum se prepara  -este aratat in imagini.
Se coace in cuptorul incalzit pana la 200C - 10 minute, si 5 minute 250C. Se poate servi alaturi de o salata, deoarece este foarte satot, sau taiat in felii de latimea de 1 cm si aranjat in feli pe tartine de  paine neagra si cateva felii , taiate subtiri de castraveti murati.







3 comentarii:

  1. mmmmmmmmmmmmmm.........in ce fel arataaaa!!!!!!2 portii te rog!......pt inceput

    RăspundețiȘtergere
  2. Am gatit si eu in seara asta, sunt absolut delicioase!!! Multumesc frumos pentru recete, Anishoara!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...