COZONAC MOLDOVENESC ( structura aluatului primit )







 CARACTERISITCA ALUATULUI PENTRU COZONAC MOLDOVENESC:



A) ELASTICITATEA ALUATULUI


B) DIVIZAREA IN FASII LUNGI  A ALUATULUI


B) VEDEREA ALUATULUI  NETED CU BULE DE AER MARI



TOATE ACESTE TREI CALITATI DEOSEBESTE 
ALUATUL DE COZONACI DE CELELALTE ALUATURI

6 comentarii:

  1. Chiar as vrea sa fac asemenea cozonaci, dar nu gasesc reteta lor pe blogul tau.Nu am cautat bine?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit cred ca o ora descrierea pregatirii acestui minunat aluat (pe kuking.net) - mama draga, ce munca colosala ati facut! Sunt acum la rascruce: vreau sa coc rulade cu umplutura de Pasti si nu stiu ce aluat sa fac: aluat dospit fraged sau aluat de cozonac? N-am copt niciodata asa ceva, iar mama e departe :) Ce-mi recomandati? Am vazut poza unde ruladele sunt din aluaturi diferite, si evident ca rulada din aluat de cozonac arata de milioane, dar mi-i frica ca n-o sa-mi reuseasca acest aluat.
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatori cu pace in suflet si in casa,sarbatori pline de bucurie , cu toti cei dragi in jurul mesei !

    RăspundețiȘtergere
  4. Anisoara am sa te rog cand poti sa postezi si reteta de la cozonac pentru ca vreau sa incerc la Inaltare. De pe kuking nu am inteles prea bine pentru ca traducerea nu este tocmai buna. Am facut alta reteta de Pasti dar imi este gandul tot la cozonacii tai frumosi. Multumesc mult pentru minunatele retete.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata, mai multe reusite decat esecuri, mai multe bucurii decat necazuri si multe, multe zambete! Sa-ti amintesti cu drag clipele petrecute alaturi de oamenii minunati, sa uiti de toate supararile, sa fii sanatoasa si plina de viata! La multi ani !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anisoara,eu te implor,pune rețeta sa facem si noi de Paste cozonacii ăștia gustoși!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...