Fructele de la portile raiului (3)



Cel mai gustos si mai frumos, am dorit sa va arat  la urma . Ca sa va trezesc o pofta  nebuna. V-ati inchipuit ,ca  la un sfarsit de toamna , undeva  cresc aceste pomusoare ?
Da ! la portile acestui parc era o tejgea mica , unde se vendeau aceste  pomusoare. Am intrat in vorba cu vanzatorul , si mi-a zis , ca la el  pot sa cumpar anul imprejur aceste pomusoare si nu sunt crescute in sera.
Astazi e sarbatoare la voi, la mine  tot, HIHIHI , numai ca E alta sarbtoare. Deaceia , vreau sa felicit toate Gabrilele si Mihailele,  si in special , pe GABY-D si pe MIHA  de pe bucataras.ro  cu safrbatoarea numelui.
Va doresc sa fiti  mereu frumoase si fericite ,  cat in suflet , atat si pe  exterior.  .

Stiti  , STAREA SUFLETULUI LA ORICE FEMEIE ESTE EXPUSA PRIN FRUMUSETEA EI EXTERIOARA.    FITI MEREU CU ZAMBETUL PE BUZE.  UN ZAMBET POATE FACE MIRACOLE.









  Gaby-D  si Mihaela , aceste poze de mai jos , sunt o dedicatie speciala pentru voi.   Sa fiti  fericite si iubite , sa va  bucurati mereu de reusitele , celor apropiati sufletului vostru! Fiti sanatoase!
Suntem departe , dare sper,  ca va veni o zi , cand  vom  sarbatori impreuna. 
Cu drag, de la Anisoara







Iar aceste fructe , sun Fructele raiului. Vanzatorul mi-a daruit o cutie si mi-a spus , ca sunt specifice, numai pentru aceasta zona . Nu am facut poze pe loc , deoarece, m-am gandit ca ajung acasa si  voi  face poze ceva mai interesant. Insa , acasa sau napustit toti si le-au mancat. Cand mi-am  amintit, era tarziu. Ele se vad mai aproape pe poza a treia de sus, in dreapta. La gust si la textura sunt asemanatoare cu ceva ointre pepene galben si ananas. Nu au aroma accentuata.


10 comentarii:

  1. Draga Anisoara, ai mai povestit tu de Portile Raiului, dar nu am retinut unde este. Deci, unde mai exact este acest loc?

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreia ,citeste comentariile la (1).

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Anisoara!
    Pe langa surpriza pe care mi-ai facut-o, mi-ai facut si o pofta terbila de aceste fructe minunate.
    Imbratisari cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. woow!ador aceste fructe minunate si de cate ori ma duc la piata i-mi cumpar!te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anisoara, iti multumesc tare mult! Apetisanta surpriza:))). Urarile sa ti se intoarca insutit! esti minunata! multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce fericire sa poti manca tot anul aceste fructe,culese din gradina.

    RăspundețiȘtergere
  7. DIN TOT SUFLETUL PENTRU VOI_ FETELOR DRAGI. SA DE-A DOMNUL SA CASTIGATI LA CONCURSUL DE PE BUCATARAS. vA CUPRIND SI VA SARUT.

    RăspundețiȘtergere
  8. Lia sunt foarte de acord. Sunt putin scumpe dar se merita sa mananci vitamine naturale , fara adausuri chimicale. Si mai mult ca atat, voi avea posibiliate sa decorez si pozele de mancare. Ceeia ce me-a lipsit foarte mult ultimul timp si faceam din , ce aveam. Un salut calduros

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Anisoara, am cautat peste tot prin comentariile tale, ziceai ca ai gasit acest loc intr-un parc. Si tot nu stiu unde este parcul acesta :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Andreia in primul post ,cu poze despre toamna este scris in commnetarii - in parcul regelui din Spania, in Aranjuez. Cu drag, Anisoara

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...