O mancare , care necesita foarte putin timp in pregatirea ei, deaceia o recomand pentru zilele, cand sunteti foarte ocupate , dar doriti sa serviti familia cu ceva gustos, deoarece se prepara in vas de lut sau roman. Mancarea preparata in acest vas, capata un gust specific , cu mancarea preparata la cuptor la tara.
Ca atare , nu este o cantitate anumita de ingrediente , se poate folosi mai multa carne de pui sau mai multi cartofi.
Ingrediente :
- carne de pui
- cartofi
- ceapa
- usturoi
- ulei
- marar uscat
- piper negru macinat
Mod de preparare :
Cuptorul se incinge pana la temperatura de 250 C. Cartofii si ceapa se curata , se spala si se taie in felii. Carnea de pui se spala si se taie in bucati mai mici.Totul se amesteca intr-un vas aparte cu ulei , sare si condimente . Se toarna in vasul de lut si se da la cuptor.
Primele 15 minute se coace in cuptor la temperatura de 250 C, peurma 30 minute - la temperatura de 200 C.
Ce fotografii apetisante!
RăspundețiȘtergere