Odata sa preparati acest sos- adjica , si va promit ca o sa va indragostiti in el odata si pentru totdeauna. O sa uitati de ketchipuri , si nu o sa va lipseasc din frigider vreodata. Este o metoda foarte foarte rapida in preparare.
Ingredientele :
- 2 rosii mari proaspete
- 2 rosii mari coapte pe tigaia-gratar
- patrunjel proaspat
- leustean proaspat
- 4-7 catei de usturoi
- suc - jumatate de lamaie
- o lingurita rasa ( mai putin) de zahar
- o lingurita de sare
- 2 linguri de ulei ( optional)
- ardei iute ( optional)
deja salivez...imi aduc aminte de camin, aveam in cam 2 fete basarabence si cand primeau pachetde acasa era bataie pe adjica.......saru'mana pt reteta
RăspundețiȘtergereAceastsa e reteta foarte simpla de adjica (dar gustul aproximativ) . Aceea adjica , care e necesar sa "fearba"pe masa la soare , o am la mine pe blog, si mi se pare , ca sunt vre-o 3 retete de adjica expuse de mine .
RăspundețiȘtergereVezi compartimentul de conservare a legumelor.
Cu drag, Anisoara