- cotlet de porc - 6 bucati
- 250 gr de shampinioane
- o ceapa mare
- un ardei rosu dulce
- 100 gr de carne afumata
- sare
- piper negru macinat
- boabe aromate
- 2 catei de usturoi
- pe tava
- 6 bucati de cotle implut
- 1 kg de cartofi , felii
- o gutuie mare
- un mar mare
- sare
- piper negru macinat
- 100 ml de vine alb semidulce
- 60 ml de ulei
- 3 frunze de dafin
- boabe aromate de piper
SE COACE LA CUPTOR TIMP DE O ORA LA 220-250c
Foarte frumos cotletul aranjat si umplut la modul asta.
RăspundețiȘtergereO sa tin minte si o sa incerc reteta ta.
Minunat arata.............o idee grozava, ti-am furat-o deja....hihihi.
RăspundețiȘtergereTe pup draga mea Anisoara si iti doresc o zi frumoasa!
hi-hihi... in sfarsit si hotul mi-a aparut , care imi fura ideile ... pentru asta si este facut acest blog, ca sa Va inspirati din recetele si ideile mele. Te pup si te cuprind draga Marioara.
RăspundețiȘtergereLia, draga este putin de lucru in el, dar ideia merita, pentru ca de la inceput toti taie cu cutitasul costita impluta,si mananca cate o bucatica cu furculita, dar peurma, cand ajung la os , sa vezi cum rod toata carnea prin imprejurul osului . Eu urmaream dupa fiecarea si zambeam in sinea mea. E aceiasi senzatie cand mananci mamliga cu maina, SI TE LINGI PE DEGETE DE GUSTOS CE ESTE...
RăspundețiȘtergereIncerc sa fiu vegetariana, dar pozele de mai sus m-au dat gata. Pana nu fac, nu ma las. Arata delicios!!
RăspundețiȘtergereDraga Svetlana, imi doresc mult sa o prepari, si vei intelege, ca e foarte delicioasa si nu are grasime.
RăspundețiȘtergereAsteapta-ma cu raspunsul celalalt , pentru ca nu o pot contacta pe ea. Sotul s-a imbolnavit, si tot lucrul de la firma lui e pe ea. Indata te anunt. Iti doresc ozi frumoasa.
Draga Anisoara,
RăspundețiȘtergereNu e nici o graba cu intrebarea respectiva. La moment sunt pe unda placintelor, vreau sa invat sa le fac si pe cele mai complicate. Am inceput cu placintele dupa reteta bunicii si au iesit extraordinare! Am primit o tona de laude. Un grand merci si de la sotul meu neamt :)
O saptamana cat mai reusita si spor in toate!
Vai, imi umple sufletul de bucurie, cand aud asa cuvinte de la o gospodina tanara.Esti bravo si ma bucur mult pentru succesele tale.
RăspundețiȘtergereSa stii , ca degraba, am sa expun toate aluaturile si metodele de preparare a placintelor ,pas cu pas. Oricum ne invatam noi a coace placinte moldovenesti, ca "la mama acasa". Multumesc din suflet.
Am facut costita azi seara. A iesit frumos, aromat si gustos, doar ca un pic uscat. Poate trebuia sa acopar putin tava?
RăspundețiȘtergereSvetlana , se presupune ca umplutura , care a fost prajita , trebuia sa fie pusa cu uleiul sau de la prajire. Acesta , da suculenta carnii in timpul coacerii, si sper ca ai adaugat si vin putin la coacerea in cuptor. Daca observi pe poza la mine a iesit cu putina zeama in final.
RăspundețiȘtergereAlta data ai sa adaugi putin mai mult vin si ulei la coacere ei.
Da, am adaugat vin si ulei, poate doar ca nu suficient. Am sa corectez proportiile data viitoare. Mersi mult pt raspuns!
RăspundețiȘtergere