BRADUTUL CRACIUNULUI




Ingredientele

200 gr. de biscuiti, faramitate
150 gr de nuca , faramitate
150 gr de ciocolata neagra, faramitate

pentru crema
100-150 gr de ciocolata
50 gr de unt sau 50 ml de fricsca
100-150 ml de lapte condensat

sau inlocuti cu  200 ml de lapte FIERT CONDENSAT
Atentie mare ! daca preparati acesti biscuti cu crema de ciocolata, aveti in vedere ca ciocolata se intareste dupa racire si nu se vor inchega componenetii intre ei. Deaceia preparati crema din jumatate de ingrediente , formati bradutii, peurma lucrati cu cealalata jumatate de ingredinete si crema preparata din nou.

La urma se presara cu zahar pudra.







5 comentarii:

  1. Atat de simpli si atat de superbi!!!!

    Un an 2011 plin de dorinte implinite, sanatate si multe, multe bucurii pentru tine, pentru fiul tau si pentru toti cei dragi tie!!!

    Te pup si te imbratisez cu drag, Anishoara!

    Dana

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc de urare. Da, intradevar sunt simpli si foarte gustosi. Ei aduc la masa de sarbatoare o nota aparte, placuta sarbatorilor de iarna. Sa ai un An Nou imbelsugat din plin ,cu bucurie si noroc in toate. Cu drag, Anisoara

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelenti bradutii! Ce idee minunata, draga Anisoara, cred ca o sa-i fac si eu. Te anunt eu,
    stai fara grija. puup

    RăspundețiȘtergere
  4. Liana, iti doresc suuces. Vei ramane incantata de rezultatul primit. Dupa cateva ore, se usuca si sunt atata de gustosi. Iti doresc o zi frumoasa. Pupic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt la serviciu si nu am facut nimic azi ! Am descoperit blogul tau si toata ziua am cascat gura pe el. Esti extraordinara !!! Felicitari din tot sufletul ! Ma doare capul de pofta si de foame.

    Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de tot cei mai frumos in viata asta,
    Adelina Nastase - Bucuresti

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...