Cineva mi-a scris, ca" pana voi prepara aceasta rulada de sarbatoare , am sa mor de foame". Raspunsul meu este- ca "sa nu mori de foame , eu iti propun sa prepari dintr-un piept intreg de gaina o rulada mare si 2 batute cu becon si ardei la cuptor. Batutele din piept se prepara in 15-20 de minute. Rulada in 30-40 de minute . Asa , ca incepi sa prepari mai intai batutele si in timpul, cat ele se coc la cuptor , rulezi cealalta jumatate de piept in rulada. Sau daca iti pare si aici greu poti sa prepari Batuta de pui la cuptor.
Deasemenea se prepara destul de repede. " Ramane sa alegi ...
Ingrediente :
150 gr de fileu de gaina
100 gr de becon taiat
jumatate de ceapa
60gr ( maruntit)+ 70gr.(in felii) de cascaval
un ardei rosu dulce
un catel de usutroi ( optional)
verdeata ( marar sau patrunjel)piper negru macinat
foarte putina sare
Mod de preparare :
O jumatate de fileu se taie cu cutitul ascutit in 2 fileuri mai subtiri . Cum se prepara -este aratat in imagini.
Se coace in cuptorul incalzit pana la 200C - 10 minute, si 5 minute 250C. Se poate servi alaturi de o salata, deoarece este foarte satot, sau taiat in felii de latimea de 1 cm si aranjat in feli pe tartine de paine neagra si cateva felii , taiate subtiri de castraveti murati.
mmmmmmmmmmmmmm.........in ce fel arataaaa!!!!!!2 portii te rog!......pt inceput
RăspundețiȘtergereServeste cu draga inima.
RăspundețiȘtergereAm gatit si eu in seara asta, sunt absolut delicioase!!! Multumesc frumos pentru recete, Anishoara!
RăspundețiȘtergere