Ingrediente :
500 gr de carne tocata de vita ( sau porc)
2 oua crude
100 gr de pesmeti uscati
sare
piper negru
2 linguri de faina pt rostogolirea lor
ulei pentru prajire
2 oua pentru pane
pentru implutura :
4 oua fierte
marar proaspat
80 gr de unt
50 gr de cascaval ( optional)
Mod de preparare :
Scopul meu a fost sa va arat principiul de formare cu ajutorul peliculei de bucatarie a zrazei sau a unei rulade mici din carne tocata de vita cu implutura . In cazul de fata- din ou fiert , cu marar proaspat, si unt.
In cazul , cand se prepara din carne de vita tocata, atunci e bine sa puneti in implutura putin unt . El face carnea si implutura mai suculenta si mai gustoasa.
Marginele de la pelicula se unesc intre ele si se formeaza o zraza sau rulada. Vezi poza de mai jos.
foarte interesant cred ca voi incerca si eu!
RăspundețiȘtergereE o metoda foarte usoara, unica sa bati bine carnea tocata. Vezi cum se prepara tocatura de mici la mine si dupa asa metoda , prepara si carnea tocata. Succese. Un pupic, Anisoara
RăspundețiȘtergere