ALUAT IN FOI (metoda rapida) pentru tortul "NAPOLEON 2"











Reteta de preparare a ALUATULUI IN FOI


Ingredientele:
  • 200 gr de unt de 82% grasime (nu mai putin) sau margarina cu procentul 70-80%
  • apa calduta - o cana (250 ml)
  • 3,5 pahare de faina (250 gr volumul paharului) 
  • un ou
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita de sare fara varf
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingura de otet de masa, 9%















Inainte de a infasura tot aluatul uns, se unge sucitorul cu ulei pentru ca sa nu se lipeasca untul de el.








Un comentariu:

  1. imi puteti spune si mie, dupa ce ati facut aceste foi ce faceti mai departe? le puneti la cuptor? una ci te una? sau pe tote asa cum le-ati infasurat? ungeti tavaua cu ceva? multumesc

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...