In seara de Anul Nou , la masa de sarbatoare se serveste carne de pasare, fie rata, gasca, gaina sau cucos. Modul de preparare a unei pasari intregi este diferit , unica este comun , ca ea se prepara la cuptor.
Ca de obicei, din strabuni, pasarea coapta la cuptor se serveste la masa, alaturi de mere coapte in cuptor, sau impluta cu mere coapte . Eu am descris o receta de pasare impluta cu clatite (1) si am sa va desriu, inca un mod de implutura.
Eu gandesc , ca pentru sarbatoarea de Anul Nou , se poate oferi oferi o ora plus, pentru a prepara o pasare, in mod mai deosebit si mai gustos, decat o pasare , pur si simplu marinata bine , si coapta in cuptor.
acum am sa va descriu alta implutura .
arata extraordinar!
RăspundețiȘtergereiti multumesc, GETA. Sper , ca va veni o zi , si vei gusta din ea, sa intelegi si cat de gustoase e ... pupic
RăspundețiȘtergereThanks for the recipe! It's delicios! I like your blog!
RăspundețiȘtergere