CUM SA DEZPELIEM O PASARE ?

Se apropie sarbatorile de iarna si doresc sa va fac cunostinta cu  cateva recete , care sunt specifice
la noi in Moldova.  
Multe sunt expuse, altele se  vor  expune in  timpul aporpiat , pentru ca sa aveti timp sa va antrenati;  daca o sa va placea, careva recete , ce o sa va expun pe blogul meu.
Receta o expun in poze pas cu pas,  sper sa fie inteles totul. 
Daca nu - intrebati , am sa va raspund cu mare drag.











6 comentarii:

  1. O sa incerc si eu azi sa dezpielitez un pui...merci pt.explicatii, sper sa reusesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu plec, dar mai rar o sa vin... glumesc fetelor . Cand intri in jos , trebuie sa joci pana la urma, asa se spune la moldoveni. In masura limitei de timp , care am o voi avea, am sa ma dedic acestui blog. Cu drag, Anisoara

    RăspundețiȘtergere
  3. Liana, puiule, sper , ca ai reusit sa dezpeliezi ( e greu acest cuvant pentru mine) un pui sau cucosel.
    Maine voi face descrierea si am sa va spun cum se poate transforma o gaina in cucos. Sa faceti si voi o gluma la masa de sarbatoare.
    Noroc si sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Anisoara, am reusit sa-l dezbrac, vorba ta, in 23 de minute...e mult, e putin? da'm-am chinuit, sa stii. Multumesc frumos pt.explicatii!
    Craciun ca-n povesti iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai ce bine ca te-ai incumetat , sa despeliezi si ai inteles insasi metoda. Pare greu la inceput , dar peurma o sa-ti fie mult mai usor. Eu il despeliez maxim in 8 minute. Iti mjltumesc pentru urare. Cu drag, Anisoara

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...