Se apropie sarbatorile de iarna si doresc sa va fac cunostinta cu cateva recete , care sunt specifice
la noi in Moldova.
Multe sunt expuse, altele se vor expune in timpul aporpiat , pentru ca sa aveti timp sa va antrenati; daca o sa va placea, careva recete , ce o sa va expun pe blogul meu.
Receta o expun in poze pas cu pas, sper sa fie inteles totul.
Daca nu - intrebati , am sa va raspund cu mare drag.
ce bine ca ai !
RăspundețiȘtergererevenit
O sa incerc si eu azi sa dezpielitez un pui...merci pt.explicatii, sper sa reusesc!
RăspundețiȘtergereEu nu plec, dar mai rar o sa vin... glumesc fetelor . Cand intri in jos , trebuie sa joci pana la urma, asa se spune la moldoveni. In masura limitei de timp , care am o voi avea, am sa ma dedic acestui blog. Cu drag, Anisoara
RăspundețiȘtergereLiana, puiule, sper , ca ai reusit sa dezpeliezi ( e greu acest cuvant pentru mine) un pui sau cucosel.
RăspundețiȘtergereMaine voi face descrierea si am sa va spun cum se poate transforma o gaina in cucos. Sa faceti si voi o gluma la masa de sarbatoare.
Noroc si sanatate.
Multumesc, Anisoara, am reusit sa-l dezbrac, vorba ta, in 23 de minute...e mult, e putin? da'm-am chinuit, sa stii. Multumesc frumos pt.explicatii!
RăspundețiȘtergereCraciun ca-n povesti iti doresc!
Vai ce bine ca te-ai incumetat , sa despeliezi si ai inteles insasi metoda. Pare greu la inceput , dar peurma o sa-ti fie mult mai usor. Eu il despeliez maxim in 8 minute. Iti mjltumesc pentru urare. Cu drag, Anisoara
RăspundețiȘtergere