Pagini

Biscuiti - Cornulete din aluat in foi




Aici veti gasi   receta de preparare a aluatului in foi :.http://anishoara.blogspot.com/2009/12/prepararea-aluatului-in-foi.html

Ca implutura pentru biscuitii -cornuri va propun sa folositi visina fara sambure in sucul ei, nuci pisate cu stafide , halvaua, ciocolata, fructe uscate, gem din piersici sau abricoase cu nuca pisata.

Mod de preparare :

Se intinde aluatul cu un sucitor foarte apasta c asa un se infoaie aluatul tare la copt. Se gaureste aluatul in mai multe parti cu furculita. Aluatul se taie in treunghiuri . Pe fiecare bucatica de triungi se adauga cate putina implutura si se ruleaza aluatul in forma de corn .

Toti biscuitii facuti se aranjeaza in tavaua putin unas, se ung cu o solutie din ou batut cu o lingura de apa si se coc la cuptor timp de 15-20 minute la temperatura de 180C.

Biscutii calzi se ung cu un sirop din miere de albina incalzita cu putina apa calduta.
La dorinta se presoara cu zahar pudra.