O mancare deasemanea , care se prepara intr-un timp foarte scurt si e destul de gustoasa . Puteti sa preparati mai multe shinitele odata si sa le pastrati la frigider pana la 3 zile, deoarece contin maioneza si ea nu se pastreaza mult timp.
Ingredientele :
filete din piept de gaina
sare, piper negru macinat
pentru un filete am folosit jumatate de ceapa , taiata cuburi,presarata cu marar ,
putin suc de lamaie, sare si piper macinat
o lingura cu varf de maioneza,
50-60 gr de cascaval ras prin razatoare
Se coace la cuptor timp de 20-25minute la temperatura 200C. Se primeste o carnita foarte suculenta si aromata de la ceapa , acoperita cu o pojgita de cascaval crocan.
sunt gustoase in stare rece si calda.
Опубликовать сообщение
De fiecare data vin cu mare placere in bucatarie la tine.Minunat trebuie sa fie acest snitel.
RăspundețiȘtergereO seara frumoasa!
Iti multumesc din suflet draga Marie . Ma bucur , ca gasesti timp sa vii in ospetie, ceea ce eu nu pot lauda , deoarece 10-12 ore pe zi nu le poti scurta nici sub un mod . Ramane numai sa fiu ziua cu gandul la voi si sa ma gandesc cu ce sa va servesc gustos si frumos pt suflet.
RăspundețiȘtergereTe pup cu drag.
Am facut si de astea, ce sa spun....bun, bun de tot :)))) Merciiii
RăspundețiȘtergereeu nu inteleg cum se fac ...ce e chestia aia maronie din a doua poza???cum se pun in tava pur si simplu cu cascavalul deasupra, si pe partea cealalta a puiului nu e nimic???adica acel cascaval vine doar pe o parte?
RăspundețiȘtergere