Ingrediente :
- 200 gr de ciuperci
- 100 gr de carne tocata de pui
- 100+50 gr de cascaval ras
- putina ceapa
- unt
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare :
Ciupercile se spala, se curata de pelita si se inlatura piciorusele. Palarioarele se vor umple cu tocatura , dar pisiorusele se vor folosi la tocatura. Pe o tigaie se prajeste putina ceapa tocata foarte marunt cu carnea de gaina, taiata bucatele sau tocata, se adauga piciorusele de la ciuperci taiaite la fel marunt. Totul se prajeste timp de 4-5 minute. Se raceste putin, se condimenteaza si se adauga 50 gr de cascaval ras.
Plarioarele de la shampinioane se aranjeaza pe o tava , pe care este asternuta hartie de pergament , unsa cu unt. Fiecare palarioara se sareaza putin, si se adauga cate o bucatica mica de unt . Tocatura prajita se adauga in fiecare palarioara cu varf si indesat, deoarece dupa coacere scade din volum. Se presara abundent cu 100 de grame de cascaval ras si se da tava la cuptor pentru 30 minute. Cuptorul sa fie incalzit bine pana la temperatura de 220C. Peste 15 minute se scade temperatura la 180C. Se stinge focul si se lasa putin sa se raceasca. Se servesc la masa ca aperitiv, atat in stare rece, cat si calda.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu