Pagini

Pitza cu branza

 

Aluatul este din brinza, implutura de brinza de vaca - un gust foarte finut si placut. Cind este ferbinte nici nu simti gust de aluat copt, e ceva nemaipomenit, se topeste in gura. Din aceasta proportie de ingrediente am preparat 2 pitze destul de mari.

Ingrediente :

Pentru aluat :
[ul]
400 gr de faina de calitate superioara
300 gr de brinza de vaca
150 gr de unt molcut
25 gr de drojdie proaspata
3 linguri de apa calduta
4 linguri de smintina
foarte putin bicarbonat de sodiu cu putina sare de lamie
putina sare


Pentru implutura :

300 gr de brinza de vaca
sau 200 gr de brinza + 100 gr de brinza din oaie
4 oua
70 gr de cascaval ( daca nu folositi brinza de oaie)
o legatura de ceapa verde si marar proaspat ( optional)
un ardei rosu dulce
i cartof mare
sare
ulei