tag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post8995741348444506851..comments2024-03-14T20:20:32.080+02:00Comments on COOKING WITH ANISOARA: Tort "LAPTE DE PASARE" (3)ANISOARAhttp://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-48944416414256722402010-10-24T13:09:35.167+03:002010-10-24T13:09:35.167+03:00http://anishoara.blogspot.com/2010/06/tort-clasic-...http://anishoara.blogspot.com/2010/06/tort-clasic-visina-metoda-rapida.html , <br /> aici este expusa o crema de ciocolata , unde am folosit o lingura de praf de cacao la fel , ca in aceasta torta , si se vede foarte bine aceeasi culoare.ANISOARAhttps://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-8062108394538132302010-10-24T09:12:28.835+03:002010-10-24T09:12:28.835+03:00Trage atentia la procentul de cacao , care este s...Trage atentia la procentul de cacao , care este scris pe plicul de cacao. Daca observi, si glazura este preparata cu acest praf si are aceasta culoare naturala a ciocolatei. Si petalele sunt cumparate din comert si dupa cum observi, este exact la culoare, ca blatul. Nu pot sa schimb eu ceva.ANISOARAhttps://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-79831191356684000252010-10-24T08:58:54.721+03:002010-10-24T08:58:54.721+03:00Draga Gaby, baza acestui blat sunt albusurile si n...Draga Gaby, baza acestui blat sunt albusurile si nu faina . Si temperatura este corecta , si cantitatea de faina. Acest tort a fost preparat de mine in decurs de 35 de ani de foarte multe ori, este o torta familiara , si a fost preparat de matusile mele de multe ori. Eu am accentuat, ca blatul este foarte capricios (din cauza albusurilor ), din start, dar gustul lui nu se schimba. Cat despre cacao , ce pot sa-ti spun , mai uimit foarte mult. Astept sa pozez cacao praf , din care l-am preparat , pe la mijlocul zilei , ca sa-ti redau culoarea naturala. Sa faci o comparatie intre praful tau si acel , care il voi expune eu. Eu nu prelucrez pozele in photoshop. Cacao este un fruct si , acum ,asa gandesc eu ,ca este diferit la culoare. Dar pentru mine este o surprindere. Mai mult ca atat, acest tort este expus de aproape 4 ani in urma in limba rusa, si nu am avut oarecare sugestie referitor la receta. Toate recetele, care le expun sunt preparate de multe ori de mine. Imi pare rau. mai vorbim la ameaza dupa , ce fac o poza la cacao. Cu drag, AnisoaraANISOARAhttps://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-2410083514819865842010-10-23T23:45:16.691+03:002010-10-23T23:45:16.691+03:00eu l-am facut
si nu iese asa
ati dat ceva gresit i...eu l-am facut<br />si nu iese asa<br />ati dat ceva gresit in reteta<br />niciodata un blat care contine 4 linguri cu varf de faina si copt la 130 de grade nu va arata ca cel din fotografie<br />al meu a crescut si s-a rarefiat exact cum arata un blat normal<br />plus ca nu ajung doar 2 linguri de cacao pt a avea culoarea din fotografiegabi enehttps://www.blogger.com/profile/10883004455017764362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-62573221436138885202010-08-16T20:32:56.934+03:002010-08-16T20:32:56.934+03:00Lissa , nu mai am ce adauga la cuvintele, spuse d...Lissa , nu mai am ce adauga la cuvintele, spuse de tine. daca as avea photoshopm sa prelucraz pozele, sa-i redau si .. aroma... gluma . Om seara placuta iti doresc. Cu drag , Anisoara.ANISOARAhttps://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-67508415077763523052010-08-16T17:49:38.037+03:002010-08-16T17:49:38.037+03:00Foarte bine arata,pare un tort finut si tare delic...Foarte bine arata,pare un tort finut si tare delicios.Lissa's Cakeshttps://www.blogger.com/profile/05021615325815364051noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-4417088965279324682010-08-16T16:23:52.990+03:002010-08-16T16:23:52.990+03:00Multumesc Liana. Petalele sunt cumparate. Dar se p...Multumesc Liana. Petalele sunt cumparate. Dar se pot prepara din ciocolata topita amestecata cu o lingura de sirop de porumb ( sau o lingurita de miere de albina la 100 gr de ciocolata topita, 80 % cacao) , dar este mult de lucru si nu se merita.Cu drag, AnisoaraANISOARAhttps://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-69879468223699282722010-08-16T14:48:40.370+03:002010-08-16T14:48:40.370+03:00Super bine arata. Mie imi plac petalele acelea mar...Super bine arata. Mie imi plac petalele acelea mari de ciocolata de deasupra-le-ai facut sau le-ai cumparat? Merci!Liana10https://www.blogger.com/profile/03909592749418041262noreply@blogger.com