tag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post6514701895527408775..comments2024-03-14T20:20:32.080+02:00Comments on COOKING WITH ANISOARA: GOGOSARI MARINATI CU MIERE DE ALBINAANISOARAhttp://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-85980986616693884422013-12-25T22:32:03.301+02:002013-12-25T22:32:03.301+02:00Cu mare placere primesc acest comentariu. Sa va fi...Cu mare placere primesc acest comentariu. Sa va fie de bine . ANISOARAhttps://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-32098112720317861942013-10-16T16:00:39.499+03:002013-10-16T16:00:39.499+03:00Anishoara am facut dupa reteta ta si mi-am amintit...Anishoara am facut dupa reteta ta si mi-am amintit ca mama facea la fel, doar ca marina ardei in loc de gogosari...desigur gogosarii sunt mult mai buni...Mi-a placut ce a iesit si nu doar mie...straniu..dar ii plac si fetitei mele:) , deci e foarte bine...Imi amintesc intr-un fel si mie de copilarie, fiindca ii mancam cu placere imi placeau mai mult ca muraturile. <br />Succes in continuare cu ceea ce faci tu aici pe blog, ne este de ajutor. Multumesc! Katrinhttps://www.blogger.com/profile/10261658782922438863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-58435560803450723542010-08-13T10:48:35.424+03:002010-08-13T10:48:35.424+03:00Dana ,este o metoda foarte rapida de sterilizare.
...Dana ,este o metoda foarte rapida de sterilizare.<br />Aceasta metoda- nu o pot folosi la strilizarea vinetei coapte, o sterilizez cateva ore in cuptor. Si nu o pot folosi la prepararea compotului din cirese sau piersici. <br />Cand prepari gogosarii cu aceasta marinada, ei nu capata un gust foarte acru , cum am servit eu, ca de obicei. In genere , eu folosesc cu mare atentie otetul in conservare. Si ciuperci de padure am conservat la 0.5 l de ulei- 250 gr de otet de masa.Vai cat de gustoase erau. , cu toate ,ca mi s-a spus, sa folosesc parti egale de ulei si otet. Daca ciupercile le spalam, dupa ce deschideam borcanul- disparea orice gust de acreala. Cu drag , AnisoaraANISOARAhttps://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-29823910752577025422010-08-12T14:29:34.308+03:002010-08-12T14:29:34.308+03:00Foarte interesanta. Si eu sterilizez tot asa, cu i...Foarte interesanta. Si eu sterilizez tot asa, cu indiferent ce pun in borcane, fierbinte, multe persoane m-au intrebat daca nu se strica. Da, daca nu sunt capacele bune si nu se inchid etans capacele, sigur. Altfel se pastreaza excelent.<br /><br /><br />Am retinut marinata, am facut cu miere si otet in cantitati egale, reteta unei colege, buni. Cand apar gogosarii incerc si cum ai spus tu, macar cateva borcane.<br /><br /><br />Sanatate.<br /><br /><br />DanaAnonymousnoreply@blogger.com