tag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post6171689235110459900..comments2024-03-14T20:20:32.080+02:00Comments on COOKING WITH ANISOARA: Aluat dospit fraged. Receta de bazaANISOARAhttp://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-3173338102565145552012-06-09T12:52:17.570+03:002012-06-09T12:52:17.570+03:00eu nu am inteles-drojdia uscata care se mesteca ma...eu nu am inteles-drojdia uscata care se mesteca mai intii cu faina nu merge?multumescAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-4408639764022974672012-04-13T12:24:01.216+03:002012-04-13T12:24:01.216+03:00Am facut si eu acest aluat, acuma sta cuminte la d...Am facut si eu acest aluat, acuma sta cuminte la dospit. Este absolut fascinant cun un aluat atat de umed si lipicios se transforma dupa framantat!<br />Am citit reteta si comentariile refitoare la aceasta si pe forumul rusesc...ce pot spune este ca eu l-am framantat la robotul de bucatarie si mi-a iesit foarte bine. Timpul de framantare a fost cam tot de o ora numai ca desigur cu mai putin efort dar, totusi, cu multe emotii. <br />Am un robot Kitchen Aid, de la inceput am framantat cu paleta in forma de K, dupa ca a inceput sa se stranga aluatul pe paleta am pus carligul pentru aluat si am mai framantat inca 20 min, in total, aproximativ 1h si 10 min. Ca sa incalzesc un pic bolul metalic, in timpul framantarii am pus o farfurie cu apa clocotita sub el. Astfel bolul se incalzea de la aburii de apa. Sper ca aceste observatii sa fie de ajutor pentru cei ce for sa framante aluatul cu robotul.<br />Multumesc mult pentru reteta si pentru munca ta!RaDahttps://www.blogger.com/profile/05552045210631104604noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-42757061058967659642012-01-16T12:12:37.839+02:002012-01-16T12:12:37.839+02:00Multumesc pentru sufletul pe care l-ati pus in exp...Multumesc pentru sufletul pe care l-ati pus in explicatii,mi-a starnit interesul si am sa incerc si eu.Nu mai trebuie sa cer lamuriri ,foarte multumesc.<br />Toate cele bune AnisoaraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-59049209845126802302011-09-18T08:56:44.734+03:002011-09-18T08:56:44.734+03:00Multumesc mult pentru reteta superba de aluat dosp...Multumesc mult pentru reteta superba de aluat dospit! Eu am preparat o invirtita delicioasa cu mere. Eu nu sunt o bucatareasa buna, dar acum asa de bine sa primit coptura ca am ramas uimita. Este descris pas cu pas tocmai pentru mine. Multumesc foarte foarte mult, am sa-mi pun ca scop sa insusesc toata maiestria si arta culinara de la dumneavoastra draga Anishoara!!! Sa ne traiti la multi ani si toti fericiti alaturi de cei care va adora!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-84672888993914115422011-01-15T22:16:02.675+02:002011-01-15T22:16:02.675+02:00Acest aluat a fost preparat de foarte multe femei ...Acest aluat a fost preparat de foarte multe femei de pe saitul rusesc , si toate au ramas incantate de gustul lui.ANISOARAhttps://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-17002687343551034632011-01-15T22:06:47.362+02:002011-01-15T22:06:47.362+02:00Draga anonim, citeste bine receta de la inceput: a...Draga anonim, citeste bine receta de la inceput: aici am accentuat gustul aluatului si de ce este semidulce. Multumesc pt intelegere.<br />"Aici voi descrie receta de baza a aluatului dospit (semidulce). Nu este aluat de cozonaci. Este un aluat pentru placinte cu implutura dulce, si sarata, pentru invartite cu diferite impluiruri din fructe sau de branza. Deoarece aluatul dupa coacere iese foarte frages si pufos, semidulce si umed la gust, cu o aroma de vanilie , nu il recomand pentru copturi impletite, colaci facuti ,diferite forme - FARA IMPLUTURA.<br />Gustul lui adevarat se simte , impreuna cu implutura pe care v-ati dorit-o, deoarece acest aluat atenueaza gustul de implutura, pentru ca este foarte fraged si pufos, foarte usurel la gust , cu mult aer."ANISOARAhttps://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-72589692214555476532011-01-15T22:04:04.868+02:002011-01-15T22:04:04.868+02:00dupa mine ar trebui mai mult zahar in aluatdupa mine ar trebui mai mult zahar in aluatAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-52606348934853559532010-12-26T15:35:03.262+02:002010-12-26T15:35:03.262+02:00Grand respect pt autoarea site-ului, de cind cauta...Grand respect pt autoarea site-ului, de cind cautam eu asa ceva, e explicat pina in virf de par si mai vezi si poze, pt cineva ca mine care nu are nici o imaginatie cum sa gateasca si mai ales cum sa le serveasca un multumesc din toata inima!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-72856898116922673452010-12-20T16:18:25.196+02:002010-12-20T16:18:25.196+02:00Anisoara te urmaresc cu multa atentie,si mai fur c...Anisoara te urmaresc cu multa atentie,si mai fur cate ceva din indeletnicirile tale,si ai mare dreptate cand spui ca trebuie sa pui suflet ca sa-ti iasa bine,,,,,,,totul se face cu dragoste.....Te pup si la mai multe retete!!!SARBATORI FERICITE!!!mirelahttps://www.blogger.com/profile/17941258823887277258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-77190818894422029302010-09-27T00:21:53.566+03:002010-09-27T00:21:53.566+03:00Multumesc pentru apreciere.Multumesc pentru apreciere.ANISOARAhttps://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-22193393687595760192010-09-24T18:16:23.535+03:002010-09-24T18:16:23.535+03:00Bravo pentru acest blog minunat!Bravo pentru acest blog minunat!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-45193277257517555852010-06-27T01:26:36.137+03:002010-06-27T01:26:36.137+03:00Multumesc din suflet , mi-ai adus un zambet placut...Multumesc din suflet , mi-ai adus un zambet placut pe buze, dar asta inseamna foarte mult pentru mine. Iti doresc un sfarsit de saptamana placut si cu succese. Cu drag, Anisoara.ANISOARAhttps://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-37073217911368949282010-06-26T22:13:15.438+03:002010-06-26T22:13:15.438+03:00Anisoara, te felicit pentru acest minunat aluat,pr...Anisoara, te felicit pentru acest minunat aluat,pregatesti totul cu suflet,este deosebit!Anonymousnoreply@blogger.com