tag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post1855314386229071201..comments2024-03-14T20:20:32.080+02:00Comments on COOKING WITH ANISOARA: PRAJITURA CU CIOCOLATAANISOARAhttp://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-49768740094525021632010-05-28T19:28:31.738+03:002010-05-28T19:28:31.738+03:00putin nu am inteles intrebarea ta , dar ma starui ...putin nu am inteles intrebarea ta , dar ma starui sa dau lamurire. vanilina esta un aromatizator si se adauga aproximativ in toate dulciurile, copturile, torturile. Este indicat in ingridiente si in receta de fata. dupa ca adaugi faina, adaugi vanilina si amesteci totul. principalul aluatul sa ajunga la starea initiala.<br />visina si bucatile de ciocolata se adauga in timpul cind se toarna aluatul in forme, ea se aduga unde si unde - cate o visina , sau in jumatate fara sambure. Daca adaugi visina direct in aluat, si amesteci totul impreuna, ai toata sansa, ca visina sa se sfarame tare si sa nu-i simti gustul ei din plin, dupa ce s-a copt prajitura. Sper ca am lamurit, daca ceva neclar, intreaba- voi raspunde rapid , deoarece sunt 2 zile acasa. Cu drag AnisoaraANISOARAhttps://www.blogger.com/profile/06298777558694494648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-571231964398338723.post-35817979122401002412010-05-26T21:37:46.985+03:002010-05-26T21:37:46.985+03:00te rog ...cum adica vanilina....,visina.. la ce te...te rog ...cum adica vanilina....,visina.. la ce te referi?Anonymousnoreply@blogger.com