am preparat acest sos-mujdei.
Ingredientele :
- la 2 rosii de marime mijlocie
- 3 linguri de ulei
- o lingura de otet alb sau 2 linguri de vin alb sec
- 4-6 catei de usutoroi
- marar verde sau murat
- frunze de leustean
- care mascata
Mod de preparare :
Se taie rosiile in cuburele mici . Aparte se piseaza cu sare cateii de usturoi curatati. Se adauga la rosiile taiate. Se condimenteaza cu marar si leustean , taiate foarte marunt si se adauga uleiul si vinul alb sec. Totul se amesteca foarte bine si se serveste la masa alaturi de carnea preparata la gratar si cartofi prajiti.
Foarte interesant acest sos! L-am retinut si-l voi folosi si eu, pentru ca mi se pare mai deosebit decat altele. N-am venit cu mana goala, ci in brate cu niste premii virtuale. Daca-ti face placere sa le primesti, le poti ridica de pe blogul meu, unde asteapta cumintele blogerii nominalizati de mine. Eu le ofer cu mare placere!
RăspundețiȘtergereMa bucur , Dna Elena , ca ti-a placut acest sos. Vor urma inca multe sosuri de acest tip, pentru ca imi place sa experimentez si sa vad reactia oaspetilor. Dar cand vezi, ca a ramas farfuria goala si mai intreaba "Mai ai" atunci stii , ca ai reusit ceva gustos sa faci. Iti multumesc pt premiul si increderea , care mi-ai acordat-o , am sa vin dupa el in timpul saptamainii. Te imbratisez cu drag, Anisoara
RăspundețiȘtergereIn Postul Pastelui, mancarurile diversificate sunt bine-venite.
RăspundețiȘtergere