Pagini

Atun in marinada de legume

Pestele atun este o carne foarte saca si fara gust. In asa caz , e nevoie sa o preparam cu alte ingrediente_ pentru a evedentia si ai reda la  carnea de peste un gust marinad si aromat.

Modul de preparare este aratat  in imagini - pas cu pas- unuca , vreau sa va accentuez . ca cantitatea de legume poate varia, mai multa ceapa ( ceeia ce prefer eu ) _ ardei sau rosii. Se prepara si se serveste la masa a 2 zi. Acest rastimp de 24 de ore se  pastreaza in frigider _ pentru ca atunul sa-si ia aroma si gustul legumelor. Se serveste la masa cu un piureu de cartofi sau orez fiert.





Va puteti opri pana aici- prajit in ceapa cu rosii, sau daca doriti , se prjesc ardeii se adauga la sos, se mai adauga putin apa si mirodenii si se fierbe la un foc incetisor timp de 5-7 minute.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu