Pagini

ARDEI PRAJITI PT MASA FESTIVA





Ingrediente

ardei dulci de marime mijlocie
rosii
ceapa
morcov
usturoi
ulei
zahar
sare



Mod de preparare;

Se spala bine ardeii se se sterg bine cu un prosop.
Se incalzeste un ceaun cu un pahar de ulei, si se adauga cca 4-5 ardei odata la prajit. Ceaunul se acopera cu capacul .

Peste vre-o 3-4 minute se intorc pe cealalta parte . Le prajim pe cealalta parte inca 3-4 minute .

Se scot ardeii se pun intr-un punga de plastic si se leaga .

Se lasa punga pe vre-o 5 minute cu ardeii. Dupa aceia ardeii se curata usor de pelita sa.

Se taie atent cu cutitul dealungul lor in 2 jumatati Pe fiecare jumatate se pune cite o lingura de sos de rosii si se inroleaza.

Sosul de rosii il preparam din ceapa prajita cu rosii taiate felii , cu morcov dat prin razatoare si la urma se adauga putin usturoi pisat si sare.