Pagini

PESTE LA CUPTOR



Este o  mincare foarte usor si rapid de preparat,  foarte sanatoasa si va recomand aceasta receta pentru o cina de seara , asortata cu o salata din legume proaspete, sau o garnira preparata  din orez  cu legume si verdeata.


Ingrediente :

  • 600 gr de peste proaspat sau

  • 4 catei de usturoi

  • 2 lunguri de ulei de masline

  • o lingurita de marar uscat

  • o lingurita de patrunjel uscat

  • sare

  • hirtie de aluminiu

  • 0.5 lamie
1.  Se incinge cuptorul pina la temperatura de 200C.

2.  Se curata bine pestele de pelita si de oasele mari.Se sareaza pe ambele parti . Se curate cateii de usturoi si se taie feliute.

3. Se inveleste tavaua cu hirtie de aluminiu si se toarna ulei de masline.

4. Se aranjeaza  pestele in tava, se presara cu marar si patrungel uscat. Se adauga usturoiul  feliute si se coace in cuptor  20 minute.

Se serveste la masa cu orez preparat cu legume si verdeata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu